Uw review waarderen wij enorm. Laat ons weten, wat uw wensen en ervaringen zijn op contact. Wat kunnen wij nog beter doen. Suggesties zijn welkom. Zo kunnen wij altijd onze diensten verbeteren. Elke tevreden klant is de beste beloning van ons werk.

Reactie schrijven

Commentaren: 17
 • #1

  benny van riet (zondag, 23 oktober 2016 15:56)

  dj beat p,de ideale dj voor een trouwfeest. het heeft er geknald....the roof was on fire,en af en toe een rustmoment om met de vrouwkes te dansen...en dan terug KNAL...paaaaaartyyyyyyyyy. kortweg...het feest was af! voor een volgend feestje zal ik zeker dj beat p terug vastleggen,want dan weet ik dat het feesten verzekerd is. dj beat p...DOE ZO VERDER MAN. keep up the good mixing :)

 • #2

  Kim (donderdag, 05 januari 2017 13:22)

  Eindejaar gevierd met Super DJ !! Een knal feest met muziek naar ieders wens!!! Peter en Benny waren fantastisch!!! Wil je een knalparty, bestel DJ P!!!

 • #3

  Gunther (maandag, 13 februari 2017 01:06)

  knalparty voor mijn zus haar 30ste verjaardag!!! ik wist niet wat ik moest verwachten maar dj beat p heeft mijn verwachtingen ingelost....
  keep up the good work!!!

 • #4

  sarah en gregory (zaterdag, 18 februari 2017 21:14)

  Wij hebben deze dj gevraagd voor ons trouwfeest, en hebben hier zeker geen spijt van gehad.
  Weet perfect hoe hij volk op de dansvloer krijgt en welke muziek hij moet draaien voor welk publiek, echte aanrader dus!

 • #5

  Tania (zondag, 02 april 2017 12:21)

  TOPDJ ==> mijn mening en mijn genodigde hun mening!! De verwachtingen waren heel hoog, de verwachtingen zijn dik en dubbel ingelost! Ik heb alleszins vaak de vraag gekregen wie de dj was want velen hadden interesse om hem ook te vragen voor een aankomend feestje! Zoals men letterlijk zei net: "top dj, super sfeer, top feest"!!!
  Nu hop naar Tram 4! Merci DJ Beat P! �

 • #6

  Stephanie Leyers (zaterdag, 27 mei 2017 13:14)

  Op 25 mei 2017 ging het Clubkampioenschap van de Lilse Golf Country door. Op deze hoogdag mocht een feestje achteraf niet mankeren. Wij hebben tot in de vroege uurtjes gedanst, gezongen en plezier gemaakt op de muziek die Peter voor ons door elkaar mixte. We willen Peter hierbij in de bloemetjes zetten. Van de slows tot zware hardrock, Peter heeft alles in huis. Merci Peter, sowieso tot volgend jaar. Ik weet in ieder geval wie mijn vaste dj wordt!

 • #7

  Nick en Veerle (zondag, 30 juli 2017 12:55)

  Dj beat p is een echte aanrader voor al jullie feestjes. Hij heeft van ons huwelijksfeest een echte knaller gemaakt. Alles was tot het kleinste detail gewoon af. Van de juiste muziek bij het binnenkomen, de muziek bij het binnenbrengen van van de huwelijkstaart. En dit kwam allemaal spontaan van hem zelf. Het is nooit geen moment stilgevallen en hij maakt er echt een superfeest van. Als wij nog een dj nodig hebben weten wij nu al dat we beat p vragen. Al onze gasten vonden dit een bangelijke dj, zowel jong als oud. Nog een nen dikke merci om van ons feest zo'n knaller te maken.

 • #8

  Familie Van den Eynde - Vandijck (dinsdag, 15 augustus 2017 18:00)

  Top dj, super muziek, toffe gast .
  Echt een aanrader, wij weten wie we volgende x vragen voor al onze feesten.
  Mercikes voor de toffe avond !

 • #9

  Mark en Karine (zondag, 01 oktober 2017 21:19)

  Feest voor ons 25 jarig huwelijk .Wij hebben genoten , van het begin tot het einde. Super content, zeker voor herahaling vatbaar. Een echte aanrader. Vandaag wel pijnlijke voetjes. Maar dat kan de pret niet bederven.

  Nog eens nen dikke merci, Peter

  Mark en Karine

 • #10

  Ann en Willy Van Caelenberge - Dodson (zondag, 26 november 2017 17:44)

  Ter gelegenheid van onze gouden bruiloft hebben we echt genoten van het ruime muziek arsenaal van Peter. Alle leeftijden vanaf de kleintjes van vier tot de oudjes van vierentachtig kwamen aan hun trekken en de tijd vloog voorbij.
  Dat is een teken dat het goed was. Een dikke pluim voor uw aanpassingsvermogen en het aanvoelen van wat gewenst was.

 • #11

  Willy en Ann (maandag, 27 november 2017 11:02)

  Meer dan tevreden over de ideale muziekmix voor jong en oud bij de viering van ons 50 jarig huwelijksjubileum. Pieter beschikt over een soepel aanpassingsvermogen en voelt aan wat er verwacht wordt. Dikke pluim!

 • #12

  Karla (dinsdag, 05 juni 2018 09:52)

  Dj Beat P heeft echt geknald op het trouwfeest van mijn dochter. We hebben nog eens lekker uit de bol kunnen gaan. Jong en oud, mannen en vrouwen, iedereen heeft zich reuze geamuseerd. Echt een aanrader!!!!!!

 • #13

  Kurt en Britt (maandag, 20 augustus 2018 20:19)

  Beat P kan het allemaal!
  Ons huwelijksfeest was top, muziek voor jong en oud! Voor een volgend feestje, denken wij nog eens aan jou! Goe bezig!!!

 • #14

  Jolijn en Tim (maandag, 17 september 2018 10:37)

  Niets dan lof over het werk van DJ Beat P! Hij speelde dit weekend op ons huwelijksfeest en zorgde er voor dat de dansvloer vanaf het begin tot het late einde altijd vol stond! De beentjes zijn nog stijf van het vele dansen, maar het was echt geweldig! Zelden meegemaakt dat een dj zo kan inspelen op het publiek, zo flexibel is, zoveel sfeer creëert en zoveel service biedt! Als we nog ooit feesten is het zeker met DJ Beat P! Een absolute aanrader!!

 • #15

  Annick & Mario (zaterdag, 22 september 2018 15:51)

  Gisteren in het huwelijksbootje...
  Knalfuif dankzij DJ Beat P die perfect aanvoelde welke muziek hij moest draaien om de hele avond de dansvloer druk bezet te houden! Top kerel! Een echte aanrader!

 • #16

  Linsey en Nico (zondag, 02 juni 2019 18:14)

  Echt een geweldige DJ! Mede dankzij dj beat p hebben wij en onze gasten een bangelijke feestnacht achter de rug! Ons trouwfeest was geslaagd en de ambiance was prachtig! Niemand heeft zich verveeld en de muziek was op elk moment perfect gekozen. Een dikke merci!!!

 • #17

  Maarten en Lindsy (zaterdag, 07 september 2019 20:50)

  Het was meer dan een geslaagd trouwfeest. We hadden geen betere DJ kunnen wensen!